לא מוצאים דירה לקניה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב שלחתי לפניי שבועיים שאלה לגביי דירה ולא חזרתם אליי אני מבינה שזה בגלל החגים שמי לבנה בת רינה ושם בעלי רועי בן רות אנחנו מזה 4.5 שנים מנסים לקנות דירה אך ללא הצלחה כל פעם אנחנו מרגישים שאנחנו קרובים לסגירת העסקה ואז הכל מתפוצץ האם יש סיבה לכך שאנחנו מתייסרים מהנושא של מגורים האם יש משהו שמפריע לנו להשיג את המטרה אנא עזור לנו ותדריך אותנו מה עלינו לעשות חשוב לי לציין שאני קוראת בתהילים את פרק פ"ד כמו שהמלצתה למשהי בנושא אני בצפיה גדולה לקבל את תשובתך ולראות את האור בקצה המנהרה מודה לך מראש

תשובה

שלום וברכה

סגולה להגיד בכוונה תהילים פרק פד ולתרום לצדקה סכום מסויים לעילוי נשמת ר` מאיר בעל הנס, לפני שתתחילו את המו"מ בדירה הבאה. אל דאגה, כל עכבה לטובה.

בהצלחה בנימין שמואלי