האם השם מעכב מציאת בן זוג?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה ! שמי חנה ענת כהן ( כפי שכתוב בתעודת הזהות) אני בת 29 ונולדתי בתאריך ד` באייר תשל"ח. אני מאוד מתקשה במציאת זיווג הגון . אציין שבעצת ידיד קראתי את מגילת שיר השירים למשך 40 יום, ואני שומרת שבת מזה שנה ושבעה חודשים. על אף כל הניסיונות והרצון הקושי נמשך וכל קשר שמתחיל מסתיים לאחר זמן קצר מאוד של שבועיים עד חודש ותמיד ביוזמת הצד השני. אני קצת מיואשת ומדברת עם הקב"ה ברגעים של חולשה להגיע אל המנוחה והנחלה לעיתים עד כדי בכי. נאמר לי כי יתכן והשם שלי משפיע על הגורל שלי את השם חנה קיבלתי על שם סבתי ז"ל טרם הלכה לעולמה. אשמח לקבל תשובה בעניין הזוגיות וכמו כן בעניין השם. תודה מראש.

תשובה

שלום

הרב מרדכי אליהו שליט"א בקי מאוד בענייני השם והמזל, תוכלי לפגוש אותו כל בוקר אחרי התפילה [בנץ] בבית הכנסת בקריית משה בירושלים.

אפשר גם לבקש להיפגש ולהתייעץ עמו בטל מס. 02 - 6521195 02 - 6536842 שיהיה בהצלחה - מנשה ישראל