האם גורלי ישתנה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שמי אבי כך גם כתוב בתעודת הזהות אני נקרא על שמם של שניים מבני משפחתי שנפטרו ממחלה ששמם היה אברהם ולכן כדי שגורלי לא יהיה כגורלם קבעו לי בלידתי את השם הקצר אבי אני בן 32 נולדתי ב י בתמוז תשל"ה אני עדיין רווק ומתקשה מאוד במציאת בת זוגתי לחיים כל הנסיונות שהיו לי בעבר נגמרו בפרידה בגלל מצבי הכלכלי הדל אני עובד בשכר מינימום וגר לבד בשכירות קיבלתי על עצמי תפילה והנחת תפילין ושמירת השבת אני נוהג לדבר עם בוראנו בבכי ומתחנן שיעזור לי במציאת בת הזוג האם גורלי ניתן לשינוי או מה שהיה ימשיך להיות אני יודע שאסור להתייאש אבל התחנונים לא עוזרים אני מרגיש כמו מקולל

תשובה

שלום אבי !

המבורך לדעתי, הקב"ה אוהב לשמוע בקול תפילתך, עוד מעט ותבוא הישועה. אני ממליץ על סגולה כתובה בספרים, להגיד פסוקים מספר תהילים המחילים באות שבה פותח שמך, ומסתיימים באות ששמך מסתיימת בה [א-י].

סדרתי לך כאן תפילה [הכוללת בה תפילה על זיווג וישועה כללית] המבוססת על פסוקים אלו. ונקווה לה` שימהר את ישועתך.

אָהַבְתִּי כִּי יִשְׁמַע ה’ אֶת קוֹלִי תַּחֲנוּנָי: אָשִׁירָה לַה’ בְּחַיָּי אֲזַמְּרָה לֵאלֹהַי בְּעוֹדִי: אֲנִי קְרָאתִיךָ כִי תַעֲנֵנִי אֵל הַט אָזְנְךָ לִי שְׁמַע אִמְרָתִי: אֲדֹנָי שִׁמְעָה בְקוֹלִי תִּהְיֶינָה אָזְנֶיךָ קַשֻּׁבוֹת לְקוֹל תַּחֲנוּנָי: אֱלֹהִים שְׁמַע תְּפִלָּתִי הַאֲזִינָה לְאִמְרֵי פִי: אֵלִי אֵלִי לָמָה עֲזַבְתָּנִי רָחוֹק מִישׁוּעָתִי דִּבְרֵי שַׁאֲגָתִי: אֱלֹהַי אֶקְרָא יוֹמָם וְלֹא תַעֲנֶה וְלַיְלָה וְלֹא דוּמִיָּה לִי:

אָמַרְתִּי לַה’ אֵלִי אָתָּה הַאֲזִינָה ה’ קוֹל תַּחֲנוּנָי: אַתָּה ה’ לֹא תִכְלָא רַחֲמֶיךָ מִמֶּנִּי חַסְדְּךָ וַאֲמִתְּךָ תָּמִיד יִצְּרוּנִי: אַל תַּעַזְבֵנִי ה’ אֱלֹהַי אַל תִּרְחַק מִמֶּנִּי: אַל תַּסְתֵּר פָּנֶיךָ מִמֶּנִּי אַל תַּט בְּאַף עַבְדֶּךָ עֶזְרָתִי הָיִיתָ אַל תִּטְּשֵׁנִי וְאַל תַּעַזְבֵנִי אֱלֹהֵי יִשְׁעִי: אֶקְרָא לֵאלֹהִים עֶלְיוֹן לָאֵל גֹּמֵר עָלָי:

אַל תַּשְׁלִיכֵנִי מִלְּפָנֶיךָ וְרוּחַ קָדְשְׁךָ אַל תִּקַּח מִמֶּנִּי: אַל תַּשְׁלִיכֵנִי לְעֵת זִקְנָה כִּכְלוֹת כֹּחִי אַל תַּעַזְבֵנִי: אֲשֶׁר הִרְאִיתַנִי צָרוֹת רַבּוֹת וְרָעוֹת תָּשׁוּב תְּחַיֵּינִי וּמִתְּהֹמוֹת הָאָרֶץ תָּשׁוּב תַּעֲלֵנִי: אִם אָמַרְתִּי מָטָה רַגְלִי חַסְדְּךָ ה’ יִסְעָדֵנִי: אַל תַּסְתֵּר פָּנֶיךָ מִמֶּנִּי בְּיוֹם צַר לִי הַטֵּה אֵלַי אָזְנֶךָ בְּיוֹם אֶקְרָא מַהֵר עֲנֵנִי: אָנָּה ה’ כִּי אֲנִי עַבְדֶּךָ אֲנִי עַבְדְּךָ בֶּן אֲמָתֶךָ פִּתַּחְתָּ לְמוֹסֵרָי:

 אֲנִי אֶל אֱלֹהִים אֶקְרָא וַה’ יוֹשִׁיעֵנִי: אָגִילָה וְאֶשְׂמְחָה בְּחַסְדֶּךָ אֲשֶׁר רָאִיתָ אֶת עָנְיִי יָדַעְתָּ בְּצָרוֹת נַפְשִׁי: אַךְ לֵאלֹהִים דּוֹמִּי נַפְשִׁי כִּי מִמֶּנּוּ תִּקְוָתִי: אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי: אָבוֹא בֵיתְךָ בְעוֹלוֹת אֲשַׁלֵּם לְךָ נְדָרָי: אָכֵן שָׁמַע אֱלֹהִים הִקְשִׁיב בְּקוֹל תְּפִלָּתִי: אֹרֶךְ יָמִים אַשְׂבִּיעֵהוּ וְאַרְאֵהוּ בִּישׁוּעָתִי:

ושיתקבלו תפילותיך - מנשה ישראל