גוי שמעוניין להתגייר

  • כ"ד אדר א' התשע"ט

שאלה

היי היה לי חבר עד לא מזמן במשך 3 חודשים לא ידעתי שהוא גוי. לאחר מכן שכבר ידעתי הפסקתי להיפגש איתו כי כך ייעץ לי רב. הצעתי לו לעבור גיור כי אני לא יכולה להישאר עם גוי. הוא הסכים..הקטע שהוא בצבא אז יש לו תאריך לקורס נתיב אבל אני לא בטוחה שזה יהיה ממש כהלכה.אבא שלו יהודי אמא שלו נוצריה והוא גר איתם איך מישהו כזה יכול להתגייר כהלכה?

תשובה

שלום וברכה

גייור כהלכה הינו גיור של קבלת עול המצוות בלב שלם ובאמונה שלימה. ללא זה אין הגיור חל ועל כן אם הוא באמת מקבל עליו שמירת שבתכשרותטהרה ועוד ועוד הרי הוא יהפוך להיות יהודי אף לאחר הגיור. אולם ללאקבלת המצוות אין לגיור כל תוקף.

בהצלחה,