פייסבוק ואינטרנט לצרכי פרנסה

  • ט"ו אדר א' התשע"ט

שאלה

אני מתחזק...הבנתי לעומק עד כמה שהעולם שלנו שקרי...
השאלה שלי היא כזו..
קשה לי מאוד להפסיק לשמוע את אתכם שלכם...
ואני מאוד אוהב את הרב יובל אשרוב

איך אני מתמודד עם זה הרב?

מה לגביי פייסבוק לצורך פרנסה?
אני משתדלל לבחור לי בפיסבוק רק דברים חיובים(יש לי אפשר בפייסבוק לעשות סינון ולבחור רק אנשים שאני רוצה לראות את דעתם.)
ללא חדשות לשון הרע דיבר שלילי פריצות

ברוך ה' האיפון שלי על מצב כשר רק וואצפ אבל זה גם לא 100 אחוז כי זה גוזל המון זמן משדל נטו צורכי עבודה עתידית

אולי יש אינרטנט מסונן וגם מוגבל בזמן?
מה הדבר הכי חכם לעשות?

בבקשה להחזיר לי את ההודעה במיל כי אין לי מושג איפה למצוא בחזרה את התשובה.

תשובה

שלום וברכה

מותר להתכתב בפייסבוק לצרכי פרנסה. כמובן שהפייסבוק צריך להיות מסונן.

כמו כן אם אתה עדיין צריך את החיזוק של הידברות ראוי להשאיר את הידברות.

וואצאפ יש להתשמש רק אם באמת צריכים לצרכי עבודה ואין להתחבר לשום קבוצה.

ממליץ לרכוש מכשיר סלולרי מוגן שיהיה בו רק כמה אפליקציות שאתה באמת צריך ותו לא., כך תוכל להשתמש באינטרנט מוגן כפי הצורך לפרנסה וחיזוק ולא ליפול בשאר דברים.