איך להצליח לקום להתפלל בבוקר?.

  • י"ד טבת התשע"ט

שאלה

שלום כבוד הרב,
אני חוזר בתשובה כבר 3 שנים , אבל עדיין לא מצליח לקום בבוקר בשבת ! ניסיתי לחקור על עונש ביטול מ"ע של ק"ש ומ"ע של תפילה למ"ד תפילה דאור' .

אבל בבקרים אני נכשל כול פעם לא מצליח . אני נואש .
אשמח לעצה . נ.ב אני לא גר עם ההורים.

תשובה

שלום וברכה

הסגולה הראשונה והבדוקה היא להקפיד על הליכה לישון בשעה מוקדמת. כאשר לא מאחרים את שעת השינה קל מאוד לקום בזמן.

בנוסף לכך יש להקפיד על קריאת שמע שעל המיטה כראוי ולבקש מבורא עולם שתוכל לקום בשעה ברצויה ובעז"ה תראה שאין כל קושי בדבר.

בהצלחה רבה,