שלום וברכה כבוד הרב

  • כ"ו תשרי התשע"ט

שאלה

בבקשה ברצוני לדעת מה ההלכה לגבי ביקור חולים עבור כהן בדרך כלל בבתי חולים? ומה לגבי בית חולים מעייני ישועה בבני ברק האם מותר?
בהמשך לשאלה מה עושה הכהן אם צריך להיות ליד רעייתו בשעה שיולדת האם מותר הדבר בבקשה

תשובה

שלום וברכה

בכל בית חולים יש כללים משלהם לעניין זה ויש לברר בכל בית חולים לגופו.

אולם בעת לידה כאשר האשה צריכה את הבעל לצידה  אין צורך לברר ומותר להיכנס ולשהות לצד אשתו בעת הלידה.