קניית פירות וירקות ברכישה אונליין

  • י"ח אב התשע"ח

שאלה

שלום וברכה,
לחלק מרשתות המזון יש אפשרות של רכישה אונליין והמשלוח מגיע לבית.
האם ניתן לרכוש גם מוצרים שאינם באריזות סגורות?
הכוונה לדברים שבסניף עצמו ישנה תעודת כשרות כגון על הפרשת תרו"מ מפירות וירקות, אבל השאלה אם ניתן לסמוך על זה כשלא אני בחרתי את הירקות מהסניף אלא מישהו אחר ארז את זה ממקור אספקה שאיני יודע מהו. כמובן תחת רשת המזון.
אם יש חילוקים, אודה להתייחסות ספציפית לרכישת פירות וירקות מרמי לוי אונליין.
תודה.

תשובה

שלום וברכה

ניתן לסמוך על כך.

ראוי לכתחילה לברר במשרדי נותן ההכשר כדי לוודא שאכן ניתן לסמוך על זה.