התמודדות עם שינוי, כיצד?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

האם יש לכם במאגר הרצאה או כתבה בנושא זה ? וספרים שאתם יכולים להפנות אתי אליהם. תודה על התשובה הקודמת ,עזר לי מאוד

תשובה

שלום שרה

תודה על תודתך. לצערי איני יודע וצריך לחפש. אך כעצה טובה אומר שכדאי לך להסביר לעצמך מה מפריע לך בשינוי. הרי לא השינוי הוא היוצר של הבעיה. אלא החשש ממה שהשינוי מביא איתו.

תנסי להבאיר לעצמך מה בדיוק בשינוי מרתיע אותך או יכול לגרום לאיזה בעיה. וכך תוכלי להתמודד עם השינוי ביתר קלות , כיוון שהוא יתפוס פנים ובדיוק את הרמה שהוא קיים ולא יראה מאיים כמו מצב של חוסר ודאות וידיעה כללית.