כיצד להסביר לבת שהתרחקות מבנים תעשה לה רק טוב?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני נמצאת בשליחות במוסקבה ויש לי תלמידה שמנסה לשמור מצוות וללמוד וכו בשנה הבאה היא מתכוונת לנסוע למקום חרדי ללמוד (היא מסיימת תיכון) לאחרונה היא התחילה קצת להדרדר ולהיות הרבה עם בנים היא אמרה לחברה שלה שזוהי ההזדמנות האחרונה שלה להיות עם בנים מאחר ושנה הבאה היא תהיה במקום דתי לגמרי איך אפשר להסביר ומה לומר (היא בת שמוכנה לקבל) תודה חיה

תשובה

שלום

צריך להסביר שזה חשיבה מובנת, אבל רק תוסיף קושי בעתיד כיוון שהיא יוצרת עכשיו חיבור יותר חזק למציאות כזאת. ולדבר איתה על קביעת גדרים במצב כעת בקשר ולמצוא יחד פתרונות שיוכלו להסיח דעתה מצורך זה.

בהצלחה