זרקתי בטעות דברי תורה לגניזה, מה אני עושה?

  • כ"ד תמוז התשע"ח

שאלה

אם זרקתי בטעות גניזה לפח מה אני עושה????? לא שמתי לב שזה גניזה... יש לציין שזה מחברות של מקצועות קודש מבחנים וכד' לא רשומים שם פסוקים שלמים אבל עדיין טעונים גניזה... אשמח לתשובה מהירההה זה דחוףףףף

תשובה

שבוע טוב,

אם את יכולה להוציא את המחברת מהפח עלייך לעשות כן. ואם זה לא אפשרי - העיקר הוא שתקבלי על עצמך בלי נדר להיזהר ולשים לב יותר שלא לזרוק לפח שום דבר שיש בו חשש גניזה.

בברכה,

הלל מאירס