האם מזלי חסום ונעול?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני בשנות השלושים המאוחרות לחיי ומעולם לא היתה לי הצלחה בשטח הזוגיות , בזמן ביקורי בחו"ל לאחרונה הבחורים שהתעינניו בי היו גויים. האם עלי לנסות את מזלי בארץ אחרת עם בחור גוי מכיוון שאין לי הצלחה בישראל ואף לא בחור יהודי מתעניין בי? האם מזלי חסום ונעול? למה זה קורה לי?

תשובה

שלום

חס ושלום. עדיף שלא להנשא כלל מאשר להנשא לגוי. אך מזלך כלל לא חסום. ישנו מצב שצריך לשנות מקום כדי למצוא את הזיווג וכמו שמצינו אצל אלעזר עבד אברהם אבינו שהלך לחפש את זיווג יצחק במקום אחר וכן יעקב ומשה נדדו ומצאו זיווגם במקום אחר.

אך כמובן רק זיווג שמתאים לך שזהו יהודי כשר כשורש נשמתך. תייעצי עם אדם המכיר את חייך מקרוב מהו האופן שאולי כדאי לחפש במקומות נוספים את בעלך לעתיד. בתפילה שתמצאי את אושרך במהרה.