איזה אמצעי מניעה מותר

  • י"ג תשרי התשע"ח

שאלה

לרב שלום, ברוך ה' יש לנו ילדה בת כמעט 5 חודשים, מהלידה אשתי מאוד מאוד חוששת להיכנס להריון שוב, אנחנו מקפידים על טהרת המשפחה, וכרגע בגלל שהיא מניקה אין לה מחזור ואנחנו יכולים לקיים יחסי אישות, ניסינו המון אמצעי מניעה ועל כל בחילה של אשתי היא נלחצת וחושבת שהיא בהריון, מה שמאוד מקשה עלינו, היא חוששת וזה מרחיק אותנו ונוצר מצב שאנחנו נמנעים מקיום יחסים, רציתי לדעת האם אפשר להשתמש בקונדום? שכן רק זה מרגיע את אשתי, אשמח לתשובה, שי.

תשובה

שלום וברכה

אין להשתמש בקונדום בשום מצב.

ניתן להשתמש בהתקן תוך רחמי או בדפי מניעה https://www.safevcf.co.il/

בהצלחה,