פניה לרב העיר בנושא אמונה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, אני אשה בת 42 , שומרת מסורת. לאחרונה התעוררו אצלי שאלות רבות בנושאי אמונה ולצערי הרב לעפולה, העיר בה אני מתגוררת, אין שום מסגרת דתית כלשהי- אפילו לא בשבתות!! דבר המסב לי צער מאוד- על מנת שבמסגרתה ניתןיהיה לשמוע ולו שיעור או הרצאה (פשוט עיר שנשכחה מן התודעה) - האם לחילופין אני יכולה לפנות לרב העיר , כאשה, לשאול שאלות?

תשובה

שלום

בהחלט רב העיר נושא בעול התושבים בכל הענינים הגשמיים והרוחנים , וודאי נושא של אמונה אינו שונה מנושא הכשרות או הטהרה שיש בידו לתת מענה והסבר.