הסבר על ספר הזוהר

  • י"ג תמוז התשע"ז

שאלה

שלום לכבוד הרב קודם כל תודה על היתיחסותך המהירה לשאלתי ..אני כותבת שוב בקשר לסיפרי הזוהר שקיבלתי אז ככה הם בצבע כחול עים אדום רשום בתוכם מהדורה של אשלג יש כיתוב באנגלית עליהם גם בדף הראשון .מצאתי אותם גם מפורסמים באתר קבלה לעם.כרגע הוצאתי אותם מהבית בתוך קרטון בחצר .אמרו לי שאסור להכניס אותם הביתה שזה לא אמיתי וצריך ליגנוז .אינני יודעת מה לעשות ..נורא מפחדת ליגנוז ואולי אני טועה ונורא מפחדת להכניס הביתה אשמח לתשובה מהירה ומפורטת מה לעשות עים המארז שמכיל מעל 20 כרכים..תודה מראש .

תשובה

שלום וברכה

אם יש רק את פירוש הסולם ואין שמה פירושים של ברג, אין בעיה. אם יש שם גם פירושים של ברג צריך לגנוז.