דיני ממונות- גזל?

  • כ"ו שבט התשע"ז

שאלה

האם מותר לי לשלם על פריטים ששמרתי לי מתחילת עונה בסוף עונה שירד המחיר שלו . שמעתי שזה גזל ששמרתי הפריטים אך אם לא אקנה אותם מישהו אחר יקנה אותם במחיר הסופי ...האם אני צריכה לשלם את המחיר המלא שלו של לפני ההנחה או המחיר העכשווי או שלא לקחת הדברים כלל.

תשובה

שלום וברכה

אם לא החבאת את זה בצורה שאחרים לא יכלו לקנות את זה,, את יכולה לשלם מחיר עכשווי.