שאל את הרב - כללי

לגבי העולמות הקודמים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

הרי אתה מסכים איתי שאין לך הוכחות ממש ואף מדען לארכיאולוגיה וזואולוגיה לא יסכים איתך הרי הם יודעים יותר טוב ממך ומהרמב´ם לא? כן אין ספק בכלל! מחכה לתשובה שלא בטוח שתפרסמו את זה ולא בטוח שגם תענו על זה ואם באמת לא, הרי זה רק מוכיח את צדקתי שמעולם לא היו עולמות קודמים בכדור הארץ וזה רק הנחות יסוד ללא שום הוכחה כזאת או אחרת.

תשובה

אני קורא ולא מבין את מהלך המחשבה שלך, אחי.

הרי כל המחקר הארכיאולוגי והזואולוגי טוענת כי בכדור הארץ נמצאים שלדים בנות מאות מליוני שנים. וכתבתי רק שגם במקורות התורה כבר כתוב כך שלפני אדם הראשון מספר בראשית נכו כאן יצורים שהשאירו חותמם בשכבות כדור הארץ.

פשוט, לא?

בהצלחה - מנשה ישראל