שאל את הרב - כללי

אבא שבשמיים סליחה.

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

מעגל כה אכזר שנקרא עולם, משחק עם ידו של השטן. ומי יגיד לי לאן אפסע , אין מקום בטוח. 6,000,000,000 בלי רוח. והפחד גובר על הרצון, אלוהים יושב שם , חותם את הכל. ואני מנסה להעלים חיים, ואיך העזתי לשבות את השנים, רק רע נטעתי בליבי, גזרתי כאב על עצמי. חטאתי חטאתי , תמחול על עווני, פשעתי מול עינייך אלוהים , מחוק את זיכרוני, דמעות השתיקו צימאה, שכחתי מי אתה !, נשארתי בקור. ורוצה אני תשובה , נשברת המרה. אבא , תהתה,אל נאמן,תן לי לבנות ביתי, ואדע מה הוא מקומי, סלח לעווני. איך אוכל להסתכל על עצמי בת מלך , איני יודעת לאן אלך ..,חיפשתי למות. הכאב שלי אבא לבד , רק אבא אחד. תציל אותי , אני יודעת שאיני בדרכך, ועיני מזילות דם של עצב על חטאי מול טובתך. אוי אלוהים שלי כל כך קשה לי , שם בשמיים אתה יושב אתה כל כך רחוק ממני. המילים האלו חונקות אותי , אני חייבת בתשובה, אך מי יראה לי את האור, אלוהיי אני רוצה משפחה , תחת כסא כבודך, תודה אבא שהחזרת לי נשימות, אני עוד קטנה , אך מידותיי יהיו טובות. רק אראה לי דרכך אני מתחננת, עזור לי בתפילתי זו, אני מצטערת.

תשובה

שלום לך

בת של מלך היקרה ואבא משיב הנה אני קרוב אילייך ומעולם לא התרחקתי ממך מעולם ואני ה` שוכן איתכם בתוך טומאותיכם. פתחי לי יונתי תמתי אומר הבורא שובו אלי ואשובה איליכם, אני אוהב אותך וברגע שאת תבואי אלי אפילו בפתח קטן אתגלה אילייך ואפתח לך פתחים גדולים ותרגישי את קרבתי אילייך אשר תמיד הייתי סמוך אילייך וחיכיתי לחרטתך.

מנעי קולך מבכי ועיניך מדמעה, כי ארפא משובתם אוהבם נדבה.

שבת שלום כתיבה וחתימה טובה - בנימין שמואלי