שאל את הרב - כללי

סיוע בפיתרון אבטלה שלא מרצון

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לצערי הרב מזה 3 שנים אני מובטלת שלא מרצון בבית - גורשתי מביתי בנווה דקלים - גוש קטיף. כעת אני די מדוכדכת ואין לי חשק לעשות דבר. אני עסוקה חלקית עם הילדים שנמצאים אצלי באומנה אבל זה לא ממלא את החלל הרב שבו עסקתי ופירנסתי את הבית. מצב הפרנסה עגום לכן אם אפשר לקבל ברכה להצלחה וגם אם ידוע לכם על מעסיק בדרום- באר שבע - שצריך מזכירה למשרה חלקית כדי להיות עם הילדים כחוזרים מביה"ס

תשובה

שלום וברכה

אני מפרסם את בקשתך באתר ואודה לכל מי שיודע על מקום עבודה פנוי באיזור באר שבע, שיפנה אילינו ונשמח לסייע בידך.

ואוסיף סגולה מרב האי גאון שכתב שסגולה לומר פרק מא מב מג שבתהילים שלוש פעמים בכל יום ותראו נפלאות, ע"כ לשון הרב בברכת הצלחה וה` ירפא את שברכם -