אריאל

  • ט"ו סיון התשע"ו

שאלה

שלום, האם עובר ללא דופק שנופל יש נשמה ? האם לאחר הפלה (בלית ברירה) אפשר להתנחם במחשבה של תיקון נשמה ? בתודה , אפרת .

תשובה

שלום וברכה
בוודאי שכל עובר מרגע היווצרו יש לו נשמה ואין כל ספק שעובר שלא מתפתח כראוי ועובר הפלה הוא בדרך כלל נשמה גובהה שלא היתה צריכה תיקון גדול אלא להיוצר לאיזה זמן וליפול.
מי שמחזיקה צדיק כזה תזכה בתחיית המתים להיות אימו ולשכרה ברבה מאוד.