פאה וחצאית קצרה

  • ב' אייר התשע"ו

שאלה

שמתי לב שנשים רבות נשואות נוהגות לשים פאה וללבוש חצאיות מאוד קצרות מעל הברך ונעלי עקב גבוהים אני לא מבינה ... זה בסדר להתלבש ככה?
כי אני מתלבשת ממש צנוע ואם אפשר להתלבש ככה אז למה אני מתלבשת צנוע?

תשובה

שלום וברכה

לדאבוני ישנם אי אלו מבנות ישראל ההולכות במחשוף או עושות שאר מיני חטאים רח"ל, האם זה מהווה היתר כלשהיא לחטוא? כך גם בעניינך.

אסור ללכת בחצאית קצרה או בפאה לא צנועה והחוטאת עוונה תשא ואת זכית ללכת בדרך הנכונה בדרכי ה' וללכת בצניעות שמעלתה גדולה ועצומה ואת מצילה את עם ישראל מזכירות קשות ורעות.

תבורכי מפי עליון על דרכך הטובה והכשרה.

עלי והצליחי והמשיכי בדרך הנכונה,