דעת הרב בעניין

  • כ"ט ניסן התשע"ו

שאלה

אני בחורה רווקה בת 22, דתיה. לפני כחודשיים הכרתי בחור דתי בן 21 גרוש פעמיים עם ילדה בת 3 חודשים. הסיבות לגירושין בשני המקרים לא היו באשמתו ביררתי את הדברים, דיברתי עם הגרושות וראיתי את תיקי הגירושין ואכן מה שהוא סיפר לי היה אמת. הוא היה נשוי במשך כחצי שנה בכל פעם.. פעם ראשונה הגירושין היו בגלל המשפחה של הבחורה שסכסכה ביניהם ופעם השניה הבחורה פשוט הרגישה שזה לא זה ורצתה להתגרש בחודש ראשון להריון. זה היה לפני שנה. אנחנו רוצים מאוד להתחתן אך ההורים שלי מתנגדים מכיוון שאבא שלי שאל את הרב פנחס מבאר שבע על העניין והוא אמר שזה לא כדאי. לי היו 2 חברים בעבר אחד במשך שנה וחצי והשני במשך שנתיים. לא מפריע לי עניין הגירושין והילדה ובדקתי וחשבתי על כל ההשלכות של זה. הבחור הוא בחור טוב ועדין בעל מידות טובות. רציתי לדעת מה דעת הרב בעניין.

תשובה

שלום וברכה

איני רואה כל סיבה להימנע. אציע ללכת לאיבחון גרפולוגי כדי לראות אם באמת נפשו של הבחור בריאה למרות כל מה שעבר עליו.