מטפלת בעבודה

  • כ"ח ניסן התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב. אני מטפלת במעון, ישנה מטפלת שעובדת איתי שהוא מאוד הגרסיבית לילדים . וזה מטבטא בכך שהיא צועקת אלהם מושיב ומורידה בכוח, פניתי למנהלת שלי הוא עשתה איתה שיחות וכמו כן אמרה לנו העובדת להגיד לה כאשר היא ממשיך בדרך זו ל להתנהג לילדים, ובכל זאת אמרנו והסברנו לה היא עדין חוזרת להדבר פנינו שוב למנהלת והיא אותוה דברה אמר לדברה ולהגיד . אני לא יכולה להמשיך לראות דבר זה ולכן אני מעוניית לפנות למפקחת ושטיטפל בעניין זה ואבל שאלתי הוא אם מבחינת הלכה אני יכולה לפנות למפקחת בכדי שאני לפגע לה בפרנסה למרות שאני בתור אמא לילדים לא יכולה לראות את התנהגות שלה כלפי הילדים אפילו אני שוקלת לעזוב את העבודה בגללשקשה לי לעבוד איתה ולראות את התנהגותה כלפי הילדים. כבודה הרב השמח אם תצאי לי מה לעשות בנושאה זה תודה ושבת שלום

תשובה

שלום וברכה

מותר ומצווה לפנות למפקחת אם באמת היא ממש אגרסיבית.

אם את לא בטוחה שהיא באמת ממש אגרסיבית תתייעצי עם אמא נוספת כדי לא לקלקל פרנסה של אדם על לא עוול בכפה.