חינוך ילדים

לעזור לי עם בני זיו בן 15

  • ז' אדר ב' התשע"ו

שאלה

שלום רב, אני מנויה שלכם, וצריכה את עצת/ ברכת הרב, אני גרושה 6 שנים, מגדלת לבד 2 ילדים עם הפרעות קשב מורכבות , עוד מתקופת ההריון סובלת מבני- אשפוז, לידת ואקום, היפוטוני, התקפות זעם עד היום( האבא היה אלים, זיו היה בן 9 כשהתגרשתי). עם המון בעיות שינה, דיי נמוך, עצבני, ומאד תוקפני בבית. חשוב לציין שהוא מאד חכם, נבון, חברותי ורגיש. אני לא מצליחה לתקשר אתו, קשה לי מאד אתו וגם לילדה שלי, אווירה של מתח ופחד בבית, הוא דיי שולט. פנימייה הוא לא רוצה ובטח לא ללכת לאבא. כמובן שניסינו המון עזרות, פסיכולוגים, לא עזר דבר. אשמח לעזרה/ ברכה / יעוץ. תודה רבהההההה

תשובה

שלום וברכה

אציע להתייעץ ראשית עם הפסיכולוג של בית הספר או פסיכולוג ילדים ולשמוע את עצתו וללכת לפי הכוונתו בעז"ה, מכאן תזכי בעז"ה לעלות על דרך המלך והכל על מקומו יבוא בשלום.