לימוד תורה לעילוי נשמת אחרי הרבה שנים

  • ד' אדר ב' התשע"ו

שאלה

לצוות הידברות השלום והברכה, הוריי נפטרו לפני שנים רבות שאלתי - כל יום אני קוראת תיקון כללי של רבי נחמן השאלה - לפני קריאת התיקון אני אומרת לעילוי נשמת אימי ואבי בשמם מדי יום למרות שנפטרו לפני המון שנים - האם זה בסדר מותר להזכיר אותם מדי יום. תודה רבה - מצפה לתשובתכם. יישר כוח!

תשובה

שלום רב,

בסדר גמור.

מקורות: יעויין בספר חזון עובדיה אבלות חלק א' (עמודים שנג-שנד) בשם שו"ת רב פעלים חלק ד' (סימן לח) ושו"ת ישכיל עבדי חלק ז' (סימן מד).

בשורות טובות,

הלל מאירס