מהו פירוש החלום?

  • א' אדר ב' התשע"ו

שאלה

שלום וברכה, ובשורות טובות. אני לא נוהגת בדר"כ לשאול אבל דחף קטן בכל זאת שלח אותי להעלות את שאלתי... אז ככה: אתמול בלילה חלמתי את סבתי האהובה כל כך, שנפטרה לפני כמה שנים, אך כמובן שחקוקה לנצח בליבי. חלמתי שאני מנשקת לה את היד מספר פעמים, ושהיא מחייכת אליי. ייתכן כי היה המשך לחלום או התחלה.. אך אינני זוכרת. מה שכן, כאשר קמתי מיד באותו בוקר (הבוקר) - התעוררתי ויצאתי לעבודה- ראיתי משהו שלא נתקלתי בו מעולם. יונה לבנה עומדת בפתח הבניין שלי. כאשר התקרבתי בכדי לצאת היא לא התעופפה וברחה כצפוי .. אלא "פינתה" לי את הדרך וצעדה לה לצד ימין.. כמובן שאינני יודעת האם יש קשר בין הדברים. העניין הוא שאני בנוסף בתקופה לא פשוטה (בלשון המעטה) בחיי, עוברת המון שינויים. עבודה חדשה, כנראה אפילו יוצאת בחוסר ברירה מבית הוריי (שנפטרו גם כן) ואולי אפילו לעיר אחרת. דבר שאיננו בשגרה כלל מבחינתי... אשמח מאוד לפירוש החלום, בין אם קשור לחיי כרגע וליונה המפתיעה, ובין אם אין זה קשור. ברכות ותודה מקרב לב, חגית.

תשובה

שלום וברכה

החלום ומה שבעקבותיו מראה שהסבתא מתפללת עלייך ומלווה אותך ומסייעת בידך ובעז"ה תצאי בטובה ובברכה בכל העניינים.

בהצלחה,