תפילה וברכות

האם יש פסוק בתנ"ך שמתחיל באות מ` ונגמר באות ר`?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה, אני צריך דברי תורה על תפילין לצום עקב תאונה. האם נחשב זה חטא לא להתפלל אחד מ-3 התפילות? איך מתפללים יחיד? אני רגיל להתפלל מנחה וערבית כל יום אבל יש ימים שלא יוצא לי. ושחרית אני לא. האם יש פסוק בתנ"ך שמתחיל באות מ` ונגמר באות ר`? תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה

לא הבנתי את מה שכתבת בקשר לדברי תורה ותפילין תאונה וכו`. אכן זה נחשב לחטא וחובה להתפלל שלוש תפילות. יחיד מתפללים כבציבור, ואין אומרים קדיש קדושה וברכו.

פסוק שם תהלים פרק כג פסוק א מִזְמוֹר לְדָוִד יְקֹוָק רֹעִי לֹא אֶחְסָר:

בברכה - בנימין שמואלי