תפילה וברכות

תפילה על חולה שאין לי קשר איתה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב! אני מתפללת על שתי נשים שאני אישית לא מכירה שנמסר לי ממכרה שהן חולות במחלה ואני מזכירה את השם שלהם בתפילה כל יום לרפואה שלמה, אבל אני בכלל לא יודעת מה קורה איתן ואם חס וחלילה וכבר קרה להם משהו... להמשיך להתפלל או לא? תודה רבה תזכו למצוות! העבודת קודש שאתם עושים אין מילים אפילו לתאר כמה שאתם עוזרים! הקב"ה שלח לנו שליחים טובים!! יישר כוח!!

תשובה

שלום וברכה

ולמה לא העלית בדעתך שהם כבר נרפאו?. כל תפילה מועילה גם םא כבר נתרפאו הנשים, הרי תפילתך תשמש לך או לכל אחד אחר. את יכולה להפסיק להתפלל עליהם.

בברכה - בנימין שמואלי