לא לדבר עם מישהו

  • כ"ו אדר א' התשע"ו

שאלה

בס"ד שלום וברכה רציתי לשאול שאלה לגבי ענין דיבור אחד עם השני ... לפני כמה זמן חברה שלי רבה איתי -ללא סיבה מוצדקת ומאז היא החלטה לא לדבר איתי (לא אני יזמתי את זה )ומאז כל בוקר היא לא מדברת איתי ובעקבות כך גם אני לא איתה . האם זה אסור ? בנוסף יש בה תכונות שאני לא כל כך אוהבת ומעדיפה לשמור מרחק ממנה .. אני לא מרגישה שום חיסרון בחוסר הקשר . מה עלי לעשות ? האם חובה עלי להשלים איתה ? תודה רבה רבה

תשובה

שלום וברכה

את מצידך תהיי מוכנה לדבר איתה אם היא תרצה. את לא חייבת ליזום את השיחה העיקר שתסלחי לה בלב שלם בצורה מוחלטת.