כללי}{}{}

  • כ"ה אדר א' התשע"ו

שאלה

יש לי 4 שאלות 1.אני חזרתי בתשובה בזכות הצדיק הזמר איציק דידיה ורציתי לדעת איך אני יכול לעזור לו הרב אמנון יצחק ישפיל אותו ברצעות שלו מה לעשות 2. אני נמצא בפמנמיה חילוני כי אני עם קשאים ואני רוצה למוד אצל הרב שלום כהן בישיבה מה לעשות אם האורים 3. מה לעשות עם הכשרות בנתים כי אני נמצא בפמניה חילוני 4. סליחה עם יש לי כעס עם התנועה שס אבל אני מרגיש חייב לגיד למה אף אחד לא מגן על הרב שלום כהן אחרי שלדעתי מגיע לו מחיות כפיים וערצה בקבוצת אמירה שהתקווה מתופשת תודה אבישי ומקווה שתחזרו לי תשובה בנהרה

תשובה

שלום וברכה

1. מה איכפת לך מה אמנון יצחק אומר עליו? אל תתייחס.

2. תשלח לנו מס' טלפון ונשתדל למצוא את הדרך לעזור לך.

3. אין שם כשרות?

4. בוודאי תנועת שס מגינה על מרן רבי שלום שהוא הרי מנהיגה הרוחני וכולנו חיייבים לו הכל.