זוגיות<><>

  • י"ז שבט התשע"ו

שאלה

בס"ד שלום לך אני נשואה 5 שנים ללא ילדים אני שומרת שבת טהרת המשפחה ובעלי בא מרקע חלוני הוא סבל בילדות שלו כי ההורים שלו לא נתנו לו אהבה הזניחו אותו אז הוא סבל הוא היה לומד רישיון נהיגה עוד לפני שהכיר אותי חזר כמה פעמים בתשובה וראה שהדת לא מדבר אליו הוא בירר איפה כדאי להיות בדת או בקבלה שהתחתנתי איתו חשבתי שיהיה דתי שהוא חזר בתשובה זה לא משך אותו הדת והמצוות שהם גשמיות כך הוא טוען המורה נהיגה משך אותו ללמוד קבלה לעם עוד לפני שהכיר אותי זה כול החיים שלו הרב הזה מיכאל לייטמן הוא אמר לי עם תנתקי אותי ממנו אין לי למה לחיות את החיים אני יברח מהבית ואני לא יכולה לעשות כלום בשביל שיפסיק לשמוע קבלה כי בזכות זה הוא שמח הוא אוהב אותי יותר מכבד אותי כי הרב הזה מלמד ואהבת לרעך כמוך בעלי רוצה להיות רק ברוחניות כי הגשמיות יותר קשה לו ויש לו כנסים של הקבלה 3 ימים מהבוקר עד 10 בלילה והוא הולך ואני לא יכולה למנוע ממנו לעשות מה שהוא אוהב כמו שהוא לא ימנע ממני לשמור ולעשות מצוות ולשמור על טהרת המשפחה זה נכון מה שאני אומרת לך מחכה לתשובה תודה ביי

תשובה

שלום וברכה

במצב העכשווי אם את בזוגיות טובה איתו והוא נותן לך כל מה שאת צריכה תתני לו כרגע לעשות המ שהוא רוצה ובאמת את תמשיכי להיות צדיקה כמו עד עכשיו ותתפללי שהוא יזכה לחזור בתשובה שלימה בקרוב בעז"ה.

ברוכה תהיי לה'.