ריקודים

  • ט' שבט התשע"ו

שאלה

שלום לכבוד הרבנים שאלה קצת תמוהה.. לאחרונה יצא לי להיות באירועים חרדיים ופתאום קלטתי שאני בור ועם הארץ בריקודים מה שנקרא.. האירוע הגדול שלי בסד מתקרב ובא ואני לא רוצה להראות הזוי בריקודים שלי. יש כאלה שרוקדים ממש מקצועי... הייתי שמח תמורת תשלום כמובן אם קיים דבר כזה איזה אדם שומר תורה ומצוות חרדי שמלמד קצת בסיס או אפילו יותר מזה בריקודים וילמד אותי אישית.. האם הרבנים הקדושים נתקלו בבקשה מסוג זה ויוכלו לסייע אשמח מאד

תשובה

שלום וברכה

לא מכיר. אתוודה בפניך שגם אני לא יודע לרקוד ולא כל החרדים יודעים לרקוד ולא קרה כלום.

בהצלחה,