תגלית מפתיעה לגבי יהדותה של אישתי..

  • ד' שבט התשע"ו

שאלה

בס''ד. שלום רב. לאחרונה נתגלה לנו שהסבתא של אשתי מצד האם. עברה סוג של גיור מזורז בהונגריה לאחר מלחמת העולם ה2. הסבא היה יהודי והיא התגיירה בכדי להתחתן איתו. הם ניהלו אורח חיים חילוני בחו''ל אישתי והוריה עלו לארץ היא ומשפחתה חילונית. אנו נשואים מספר שנים ויש לנו ילדים. האם הדבר מצריך התייחסות? אם כן מה ניתן לעשות? להבנתי אין שום פרטים נוספים..

תשובה

שלום וברכה

יש לפנות לבית דין לבדוק את העניין ולראות האם יש לעשות גיור לחומרא לאשתך ולידיך.

אציע לפנות לבית דינו של הרב קרליץ  03-5788221.