שאל את הרב - כללי

למה הקב´ה לא אפשר שנוכל לשנות גם את האופי?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב!. כבוד הרב נכון שאי אפשר לשנות את האופי,אבל משכן אנו נדרשים להפנות אותו למסלולים טובים,השאלה שלי היא למה הקב´ה לא אפשר שנוכל לשנות גם את האופי?

תשובה

בס"ד

שלום לך רון היקר!

האופי הוא מתנה שהקב"ה חנן אותה לכל אדם, והוא הכלי עבודה שהשם נתן לכל אחד לעבוד איתו, ולמה לשנות אותו, כל אחד צריך להיות מה שהוא ולמצות את תפקידו הייחודי שעבורו הוא נשלח לעולם.

בברכה

פנחס הלוי