חושבים להחבר של הבת לא מתאים לה?

  • ט"ז טבת התשע"ו

שאלה

יש לנו בעיה, הבת שלנו בת 25 והחבר בן 30 הם יוצאים מעל 4 שנים, כשכל פעם מגלים שהחבר משקר ומסתיר דברים, אנו לא אוהבים אותו והוא יודע את זה, הבת נפרדה ממנו פעם בעקבות לחץ שלנו, והם חזרו אנחנו לא ישנים וכל הזמן בלחץ מה יהיה, הוא קמצן אין לו מקצוע, הוא לא חכם, מסתיר דברים, הבת לא מקשיבה כמו עיוורת, אנו ממש נגד מה עושים?

תשובה

שלום וברכה

קשה לענות ללא הכרת העניין. לפעמים כאשר רואים שאין אפשרות להפריד לתת להם להמשיך להיות ביחד ואולי אף לסייע בידם להינשא והיא תראה לבד את הטעות בעז"ה וכך היא תחזור איליכם. כל זמן שאתם לא נותנים לה להתקדם היא מתעקשת להתקדם ולהיות איתה ביחד עוד ועוד.