הגאולה עוד 3 ימים?

  • ז' טבת התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הב, רציתי לשאול, יש איזה סרטון ביוטיוב המאה שהמשיח יבוא בי' בטבת התשע''ו. הסרטון מוכיח לפי צפונות התורה שזה התאריך של הגאולה, ושדבר כזה לא קרה שיש ככה בצורה ברורה את התאריך של הגאולה. רציתי לשאול שתי שאלות, דבר ראשון מה עושים? ממש מפחיד! אני עוד לא מוכנה לגאולה ולמה אנחנו צריכים להתפלל לביאת המשיח אם הרבה יהודים הולכים למות? האם ציך לפחד מהיום הזה? להתגונן? לא יודעת .. משהו? לא לתכנן כלום אחרי התאריך הזה? דבר שני אם לא יקרה כלום בסוף, איך זה כביכול יכול להיות? הרי התורה אמת! וזה ממש מוכח מהתורה. אשמח מאוד להסבר מרגיע. תודה רבה!! נ.ב זה הקישור לסרטון הקצר, יש לזה סרט מלא. https://www.youtube.com/watch?v=Nc9kg4dGLP8&spfreload=10

תשובה

שלום וברכה

אין שום הוכחה לתאריך כלשהוא. אי אפשר לדעת מתי משיח יבוא. יש להמשיך ולהתנהג כרגיל ולקוות לביאת המשיח מהרה.