לגבי האתר v871

  • כ"א כסלו התשע"ו

שאלה

שלום לרב תודה רבה לכם, אתם מקדשים שם שמיים בזכות הפעילות שלכם והספרים של הרב זמיר זכיתי להתחזק. תמשיכו כך! בתחילה כשחזרתי בתשובה נתקלתי באתר שנותן בשורות לביאת משיח, האתר הנ"ל מצהיר שיש צורך לזעוק ולצעוק לקב"ה שיביא לנו את המשיח, לפרסם את המשיח ולארגן הפגנות נגד המדינה ובעד המשיח. בנוסף האתר נותן כראות עינו ביקורת כנגד רבנים משלל הזרמים והחוגים הוא טוען שהרבנים מתהדרים בתארים כמו "גאון", "מרן" וכולי בעוד משה ואברהם לא התהדרו בתארים כאלו. הוא נותן ביקורת כלפיהם גם בענייני כספים ופוליטיקה וטוען שהרבנים רק רוצים כסף ומוכנים גם למסור שטחים לערבים בשביל הכסף הזה. הוא ממשיך ומטיח ונותן השוואות מהגמרא ומהתורה למשל שבחטא המרגלים כולם הלכו עם 10 המרגלים לעומת 2 שצדקו וככה זה בעצם מצדיק אותו שהוא הצודק וכל הרבנים האחרים טועים, כך גם בנוגע לכך שמתוך עם ישראל במצרים ניצלו רק 20 אחוז בגלל שהלכו כביכול כנגד גדולי הדור שרצו להישאר במצרים להישאר עבדים. זה רק חלק קטן ביותר משלל הדברים שמפרסם האדם הנ"ל כנגד רבנים וגדולי הדור אני אחרי שהתחזקתי שבתי שוב לצערי אל האתר והפעם בלי פשרות ממנו, אני באמת באמת מתחנן אם תוכלו להוציא לאור איזה מסמך, קול קורא של רבנים או איזה קונטרס כנגד האדם הזה ותצילו אנשים, אפילו חכמים ואינטלקטואלים שנפלו בדבר הזה. תודה רבה לכם ומחילה על אורך השאלה.

תשובה

שלום וברכה

יועבר להכרעת גדולי ישראל. פעמים רבות גדולי ישראל מעדיים לא להילחם עם אנשים אלו שהמלחמה רק מאדירה את שמם ומפרסמת אותם יותר ללא צורך.