שאלה על חלומות::::

  • כ' כסלו התשע"ו

שאלה

בילדות שלי היה לי חלום שהוא היה חוזר על עצמו כמה פעמים עם רקע לבן ואצבע שקוראת לי לבוא אלייה ובזמן שאני מתקרבת ורואה רק את האצבע זורקים עליי דברים ואני עדיין מתקרבת וקוראים לי הדר הדר , היה לי עוד חלום שבו נשמע הקול הזה שוב שקורא לי והחלום היה בכיתה ו׳ כשאני נמצאת בכיתה שלי ומזיזה את הרגל ויש רעש חזק כשאני מזיזה את הרגל ואז אני מסתכלת לחלון ואני רואה סוג של אור כזה שנמצא בשמיים ממש אור שבא מהשמיים וקראו לי הדר הדר ואמרו לי שם משהו ואני לא זוכרת מה זה ועד עכשיו אני זוכרת את החלום ויש לי עוד מלא מלא חלומות מוזרים .. מה אתה חושב על זה הרב?

תשובה

שלום וברכה

לפי מה שאני מבין במדובר בגיל הבת מצווה בערך.

הקריאות האלו היה ככל הנראה שתנהגי כהלכה וכתורה כי ככל הנראה יש לך נשמה מיוחדת טוהרה שלכן נקראת לבוא אל מלכו של עולם וסימנו לך שאף שאת קצת תקבלי כביכול מכושלים וקשיים בדרך את תוכלי להמשיך להתחזק ובזכות זה תזכי לאור גדול רוחני.

מקווה שאכן כך היה ואת זוכה להיות מעובדי ה'.

אשמח לסייע לך עוד.