שאל את הרב - כללי

צא לי לראות ב"צופן התנכי" גילויים בכתוב על ברק אובמה,

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לפני מספר ימים יצא לי לראות ב"צופן התנכי" גילויים בכתוב על ברק אובמה, משום מה כיום אני לא מוצא את הכיתוב, אשמח ואודה לכם אם תכוונו אותי שוב למקום שבו אוכל לראות זאת שוב. תודה מראש,

תשובה

שלום וברכה אתה מתכוון כנראה למה שכתבתי בלינק זה:

align=justify>ועתה אני מוסיף עוד ממצא מהצופן התנכ"י על הנשיא הנבחר של ארצות הברית, וגם הוא נמצא בדילוג של שבעה אותיות, בספר ירמיה פרק מו פסוק כז. האות א` הראשונה נמצאת במילה `מארץ` האות ו` נמצאת במילה `ושב` האות ב` נמצאת במילה `יעקוב` [ויצויין כי זאת אחת מחמשת המקומות בו כתובה המילה יעקוב בו`] האות א` השניה נמצאת במילה `ושאנן` האות מ` נמצאת במילה `מחריד` האותה ה` נמצאת במילה `אתה` וְאַתָּה אַל תִּירָא עַבְדִּי יַעֲקֹב וְאַל תֵּחַת יִשְׂרָאֵל כִּי הִנְנִי מוֹשִׁעֲךָ מֵרָחֹוק וְאֶת זַרְעֲךָ מֵאֶרֶץ שִׁבְיָם וְשָׁב יַעֲקֹוב וְשָׁקַט וְשַׁאֲנַן וְאֵין מַחֲרִיד: אַתָּה אַל תִּירָא עַבְדִּי יַעֲקֹב נְאֻם ה` כִּי אִתְּךָ אָנִי. והפסוקים מדברים בעד עצמם. להרגיע את עם ישראל במאורעות אחרית הימים. ובהתהלכם בדרך נכונה לא יראו משום פורענות.

בהצלחה - מנשה ישראל