שאל את הרב - כללי

ערוץ ההידברות ללא תשלום חודשי??

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום מדוע ערוץ ההידברות לא משדר בלוין פתוח ללא תשלום כמו הרב עובדיה? אני מעונין ליצפות בערוץ בצלחת פרטית האם יש אפשרות כזאת?

תשובה

שלום וברכה

ערוץ של הרב עובדיה משודר בלווין פרטי, ולכן יכולים לצפות בו באופן חופשי. לעומת זאת הידברות מחסור אמצעים עדיין לא יכולה לאפשר שידור בלוויין פרטי, ולכן, עד שנוכל לעשות כן, אנו משדרים דרך ערוצי הכבלים, ולכן אי אפשר לצפות ללא התחברות לכבלים.

למותר לציין שגם לכבלים הידברות משלמת סכום עתק בכדי לשדר את השידוורים שלנו, ואשרי האיש שיוכל לסייע בעניין זה, עד שנזכה בס"ד לשדר באופן חופשי בלווין פרטי. בהצלחה