שאלה((

  • כ"ו חשון התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב, אני מתחזקת כבר 3 שנים אני באה מבית דתי-מסורתי.. כרגע נמצאת בבית ספר דתי- לאומי. אני ב"ה מתלבשת בצניעות. בביה"ס אני בד"כ הולכת עם חולצות מכופתרות..( יש לי שאלה על זה- אם אני הולכת עם חולצות מכופתרות בביה"ס דתי לאומי שזה לא כלכך מקובל ללכת שם כך בצניעות, האם זה קידוש שם שמיים? איפה יהיה לי יותר קל לזכות את הרבים?) ואני מתלבטת אם לעבור לביה"ס חרדי שברמה רוחנית גבוה. אני מפחדת מזה שאראה אולי שגם אצל חרדים לא כולם מושלמים ומה שמצפים אליו לא תמיד רואים אצל כולם.. בקיצור אני מפחדת שהחלש וארד רוחנית ח"ו .. אני לא יודעת מה לעשות... האם להישאר בביה"ס שלי? לעבור לביה"ס אחר?

תשובה

שלום וברכה

בוודאי שאת מקדשת שם שמיים וזכותך עצומה מאוד.

אם את לא מרגישה שיש לך קושי ברוחניות בלימודך בבית הספר עדיף לא להחליף בית ספר. ראוי ללכת לשיעורי תורה כפי יכלתך להמשך התחזקותך.