בהמשך לשאלת חבד

  • כ"ו חשון התשע"ו

שאלה

תודה לרב בנימין על התשובה המהירה , בהמשך לשאלת חב״ד , האם אין זה פסול לראות איש בשר ודם כמשיח? שוחחתי עם אנשי חב״ד והם טענו שבספר דניאל מופיע שהמשיח יתגלה יעלם ושוב יתגלה והם טוענים שהרבי מילובביץ עתיד שוב להתגלות תבורכו בבשורות טובות

תשובה

שלום וברכה

אין כל בעיה בחלומותיהם. אולם למעשה אין כל סיבה לחשוב שפלוני הוא משיח יותר מכל צדיק אחר.