עליה לארץ

  • כ"ד חשון התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב, שמי עדי ואני ישראלית שנשואה לאמריקאי ב״ה יש לנו ילד אחד בן שמונה חודשים. היינו בביקור בארץ ואני ממש רוצה לחזור לשם להיות עם משפחתי ולעשות עליה בעלי לא ככ מעוניין... אני ממש מדוכאת ולא יכולה לראות את עצמי בארהב יותר (ברוקלין) לא הייתי מודעת לקשיים של להיות לבד בנכר עם ילד לפני החתונה איתו... אשמח לתשובה ולכיוון מה עלינו לעשות... תודה רבה וכל טוב

תשובה

שלום וברכה

אני מניח שסיכמתם לפני החתונה לחיות לעת עתה בחו"ל ואני גם מניח שכנראה הפרנסה מצוייה יותר שם והוא כנראה לא יודע מהיכן הוא יתפרנס בחו"ל ולכן כעת אין ללחוץ עליו לגור במקום אחר.