לימודים בכיתה מעורבת שמשולמים עי העבודה

  • כ"ג חשון התשע"ו

שאלה

שלום עליכם כבוד הרב ברוך השם אני נשואה עם 5 ילדים , חוזרת בתשובה מאז שהילדים נולדו לאחרונה הציעו לי מהעבודה ללכת ללמוד על חשבונם כדי להגדיל את היכולות והידע בעבודה באזור מגוריי אין מכללה או סמינר לנשים דתיות ויכול להיות שהכיתה תהיה מעורבת בקורס הקודם שלמדתי הרב אישר לי שאין שום בעיה ללמוד כך בתנאי שאני שומרת על גדרי הצניעות לבעלי אין התנגדות שאני ילך ללמוד

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה.

כל מצב כזה צריכים לדון לפי הייחודיות שלו; ולכן הכי טוב שתצורי קשר עם רב באיזורכם שמודע לכל פרטי השאלה, ושהוא ידריך אתכם בכל הנוגע לכך מקרוב. ואם את אומרת שהרב שלכם כבר הדריך בנושא ובשיקול של כל פרטי המצב, מן הנכון שתמשיכו לפי הדרכתו.

בברכה,

צוות הידברות