שאל את הרב - כללי

פתרון חלום- הכשת נחש

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, חלמתי חלום והוא היה בבוקר בשעה 6:56 בערך והרגשתי שלחלום יש משמעות והייתי רוצה לשמוע את דעתך. לא זכור לי המון מהחלום אבל בעיקר זכור לי אדם, כאילו הרגשה של סרט והוא שוכב במיטה ואומר לאישתו שהוא הוכש ע"י נחש ונורה בברך ואז ההרגשה היא שאני רואה עצמי שמסותבב מסביבי דבור אני מנסה לסלק אותו ולבסוף הוא עוקץ אותי בכף היד ואני ממש רואה את העוקץ ומוציאה אותו ואח"כ אני מרגישה שאותו גבר שהוכש ע"י נחש זה בעצם אני! ושקמתי היה לי תחושה של כאילו באמת הוכשתי אבל בחלק שמאחורי הברך, קצת מתחת לברך, קצת לא ברור ומבולבל אבל ההרגשה היא שהגבר זה אני שהוכשתי ונעקצתי, אגב אני בחורה, תודה מקרב לב. אני.

תשובה

שלום וברכה

בכלל, מפגש עם נחש בחלום מסמל בשורה על פרנסה ברווח, ככתוב בתלמוד. וקל וחומר אם הנחש הכיש הפרנסה תהיה ברווח יותר. וה` יעזור שהחלום יתגשם אצלך במהרה. גם בפרנסה גשמית, וגם בפרנסה רוחנית.

בהצלחה - מנשה ישראל