אמונה

ביקשתי לדעת מה יקרה בגוג ומגוג באמצעות חלום

  • כ"ג חשון התשע"ו

שאלה

ראשית,תודה רבה על תשובתך. לפני 3 שבועות בערך כאדם חילוני קיבלתי סימן טוב להניח תפילין ועל כך לא ארחיב כעת ומאז אני מתחזק לעשות את רצון הבורא מדי יום. אחרית הימים העסיק אותי בתקופה זו לא מעט ומספר פעמים ביקשתי לדעת מה יקרה בגוג ומגוג באמצעות חלום. והיום חלמתי חלום שאולי תפרש לי אותו ותגיד לי את דעתך. את החלום חלמתי לפנות בוקר לדעתי . בחלום אני רואה עשרות נמרים /אריות /לביאות ואני צופה בהם (תחושה כאילו אני רואה ובלתי נראה) לפתע מגיחים אנשים לובשים שחור (לא רואה את פניהם ) ומכים אותם חזק בבעיטות קשות ומכות עם הידים אני נורא מתירא ופוחד שמא המכות שהם נותנים יגרמו לאנשים אלו ולי להטרף על ידם אך האריות לביאות ונמרים חטפו מכות ונראה כאילו מקבלים את הגזירה והם כואבים ולא מתנגדים. אלה שהכו מאוד מסוכנים אבל לא פגעו בי ונראה שלמרות שהם מסוכנים אני בשלום איתם . למה קשור החלום הזה ??

תשובה

שלום וברכה

אשריך ואשרי חלקך שזכית להתחזק ולהניח תפילין, תבורך מפי עליון!!!

החלום מראה שזכית לשמירה מעולה בזכות התחזקותך ואף אחד לא יכול להזיק לך.