שאל את הרב - כללי

התאמה מזל קשת וטלה.

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב! יש לי שאלה כזאת-אודה על תשובתך. 1. אני בת מזל קשת 24.11.1987 והחברי שכבר אנו יוצאים 3 שנים הוא בן מזל טלה 25.03.1985-יש בינינו אהבה לא גדולה, אנחנו רבים המון בגלל כול שטות קטנה.. אבל הוא בן אדם מאוד רציני ואחראי רציתי לשאול מה אומרים הכוכבים בין המזלות. תודה.

תשובה

שלום וברכה

ההתאמה המזלית ביניכם היא בדרגה הגבוהה ביותר, אבל עליכם לדעת את אשר כתבו גדולי ישראל, שאד שלא זוכים האיש והאשה שהשכינה תשרה ביניהם, אין הם יכולים לזכות לשום בית אמיתי, ומאחר ואינכם נשואים, לא תוכלי לזכות לשלום בית אמיתי.

בברכה - בנימין שמואלי