לזרוק את הקלטת

  • י' אייר התשע"ו

שאלה

יש לי קלטת בבית של כמה סיפורי תנך מצוירים שהייתי רואה שהייתי קטן נראה לי שקבלתי במתנה משכנים גויים בשכונה, לא יודע בדיוק איך מצאתי את זה ביוטיוב וזה של אתר נוצרי ויש גם נראה לי סיפור מצויר של ימח שמו וזכרו , הקלטת שלי זה של סיפורי של נח , משה , דוד אז האם אני צריך לשבור את הקלטת או לזרוק אותה כי מי שיצר אותה נראה לי זה נוצרים או לא?
אדריאן
טקסס

תשובה

שלום וברכה
אכן יש לאבד את הקלטת מן העולם. סיפורי התנ"ך של הנוצרים מכילים שיבושים גמורים ועלולים מאד להיות משולבים בהם דברי כפירה.
והנני בברכה