כמה שאלות.

  • כ"ב אלול התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב. יש לי בבקשה כמה שאלות בכל מיני נושאים שונים. 1) חמתי במקצועה קוסמטיקאית האם היא יכול לעשות לי טיפול פנים? עם כפפות או בלי כפפות? 2) כשאני שם ציצית קטן בבוקר אני מוציא ידי חובה בברכה בטלית הגדולה את הקטן. ומה אם אני מוריד אותו באמצע היום ושם אותו אחרי כמה שעות? או שאני שכחתי לשים בבוקר ונזכרתי ושמתי בצהריים? 3) יש לי בבית טוסטר אובן. איך אפשר להשתמש בו גם לחלבי וגם לבשרי? 4) מה הסדר הורדת ולבישת בגדים במקלחת? תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה

1. אין לעשות.

2. לברך.

3. אי אפשר ללא הכשרה בין הבשרי והחלבי כמו בכל תנור.

4. הורדת המלבושים מפלג הגוף החתחתון ולאחר מכן מפלג הגוף העליון ובלבישה לובשים את הבגדים של הפלג הגוף העליון ולאחר מכן את של הפלג הגוף התחתון.