שאל את הרב - כללי

רוחות רעות ושדים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שאלה זו מתרידה אותי הרבה ואף אחד לא נותן לי תשובה מדויקת אז בבקשה כבוד הרב תענה לי עליה האם יש רוחות רעות ושדים והרי בזמן שלומו המלך הוא גירש אותם ומה הפרוש של הרוחות הרעות האים זה באמת נשמות שלא היתקבלו לעולם הבא בבקשה בבקשה בבקשה ענו לי על שאלה זו אני ישחח לקבל תשובה

תשובה

שלום וברכה הבנת מצויין אכן השדים אינם בארץ ישראל, אבל רוחות המתים שנענשים בכף הקלע, עדיין מסתובבים ביננו.

בברכה - בנימין שמואלי